2016 Kısa Ugg Modelleri

2016 bot modasında yerlerini başka botlara bırakmayan Ugg’ları yine görüyoruz. Her renk ve desende bu ugg botları gençler ve hatta orta yaşa kadar her kadın severek giymekte. Birkaç yıl önce çıktığında kimilerinin bayılarak aldığı kimilerinin ise çok eleştirdiği bu botlar şimdilerde herkes için moda haline gelmiş bulunmakta.

2016 modasında ugglar geçen yıla göre daha farklı. Geçen yıl orta boy ugglar modaydı ve genelde fiyonklu modeller tercih edilmekteydi. Trend bu yıl değişti ve parlak modeller moda oldu. Fiyonklu modelleri görmeye devam etsek de 2016 modasında fiyonklu, kıvırmalı modellerden ziyade düz ve parlak modeldeki ugglar çok trend. Bu parlak modellerde parlaklığı vermek için ya simlemişler ya da pulla kaplamışlar. İkisinden yana da tercih yapabilirsiniz. Fakat pullu olan modeller daha çok satılmakta. Ayrıca bu parlak ugglarda hemen hemen her rengi bulmanız mümkün. Ayrıca 2016 modasında kısa ugglar daha çok tercih edilmekte. En uzun modeller zaten modasını kaybetmiş durumda. Orta boy modellerde trendi korumakta olmasına rağmen kısa modeller 2016’nın gözdesi.

Ugg almadan önce herkesin kafasında birkaç soru işareti oluyor. Mesela bez ayakkabı su alır mı gibi sorularınıza cevap olması için ugglar çok özel kumaştan yapılmmıştır. Bu nedenle kesinlikle su almaz. Yağmurda, karda, çamurda çok rahat bir sekilde giyebilirsiniz. Çamaşır makinesine atarak çok rahat bir şekilde yıkayabilirsiniz. Bazı kişiler bu yöntemin yapısını bozduğunu söylüyor. Fakat bunun için özel ayakkabı yıkama fileleri var bunları kullanabilirsiniz. Ayrıca ugglar çok sıcak tutan bir bot modelidir. Aldığınıza pişman olmayacaksınız ve bütün kış rahatlıkla giyeceksiniz. İyi alışverişler dileriz.

gri-parlak-ugg-modeli
Gri parlak ve zımbalı Ugg modeli
farklı-ugg-modelleri
Bot şeklinde kısa Ugg modelleri
parlak-siyah-ugg-modeli
Parlak siyah Ugg modeli
siyah-zımbalı-ugg-modeli
Zımbalı ve sade Ugg modeli
tüylü-ugg-model,
Tüylü süt mavi Ugg modeli
desenli-ugg-bot-modelleri
Desenli Ugg bot modelleri
uzun-kısalabilen-ugg-modeli
Uzayıp kısalabilen Ugg modelleri

 

pullu-ugg-modelleri
Pullu pembe Ugg
parlak-mor-ugg
Mor parlak Ugg

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir