2016 – 2017 Kış Modası 10 Trendi

2016 – 2017 modasında neler giyeceğiz? Yeni alışverişler yapmak gerekecek mi? Yoksa eski parçaları değiştirerek kullanabilir miyiz? Trend bir duruş için hangi parçalara ihtiyacımız olacak? Geçen yıl moda olan kıyafetler veya renkler bu yıl da moda olacak mı? Tüm bu soruların cevabını yazıda bulabilirsiniz. 2016 kış trendlerini çok seveceksiniz ve hemen alışverişe başlayacaksınız veya eski pantolonlarınızı, kazaklarınızı, botlarınızı revize ederek kullanacaksınız. İşte 2016 kış trendlerinde ilk 10

1) Büyüleyici Lila

büyüleyici lila

 

Bu kışın en moda rengi lila. Miu Miu ve Kenzo gibi yüksek moda lilayı baştan aşağı giyin diyor. Sizde dolabınızı lila ile donatarak bu yılın modasına uymalısınız. Sıcak ve samimi bir duruş yakalamak için de lilayı tercih etmelisiniz.

2)Şişme Montlar Daha Bir Gözde

şişme mont

 

Şişme montlar bu kış altın çağını yaşıyor. Daha önceki yıllarda spor giyim dışında kullanılmayan şişme montlar bu kış tam tersi şekilde oldukça moda. Ayrıca şişme montlarda geniş kalıplar ve yumuşak dokunuşlar size konforu ve sıcaklığı yaşatacak. Eğer hala bir şişme montunuz yoksa ister kısa ister uzun şişme montlardan almalısınız. Sizde trende ayak uydurmalısınız. Ayrıca uzun şişme montlar veya ara boy şişme montlar daha gözde.

3) Yeni Deri

parlak deri

 

Deri yelekler, ceketler, etekler her kış moda olmuştur. Fakat bu kış deri modası biraz değişmekte ve parlak deriler daha moda bir hale gelmekte. Rugan ve vinyil kumaştan olan deriler ön planda. Sadece kıyafetlerde değil, ayakkabılarda da bu moda geçerli.

4)Parlak ve Işıl Işıl Görünüm

ışıl ışıl görünüm

 

Bu kış partiler çok fazla olacak anlaşılan. Payetli, pullu ve simli elbiseler ve ayakkabılar bu yılın en gözdesi. Kadınlar bu modayı çok sevecek. En büyük markalardan en küçük butiklere kadar bütün vitrinler ışıl ışıl dolmakta. Ayrıca bu parıl parıl parlayan kıyafetlerde detayların önemi yok. Yani vücut hatlarınızı belli etmeyen daha salaş kıyafetleri tercih edebilirsiniz.

5)Eskiye Dönüş

tek omuz elbise

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da eski yılların kıyafetlerine bir dönüş var. 80’lerin modası olan tek omuzlu elbiseler bu kış yine çok moda. Dolabınızda bu tarz elbiseler varsa veya annenizin dolabında varsa bu kış giymenin tam zamanı.

6)Leopar Modası

leopar kıyafet

 

Her kış olduğu gibi leopar kıyafetler yine çok moda. Suni kürkleri tercih etmenizi öneririz. Leopar çantalar, leopar kıyafetler, leopar ayakkabılar hepsini bu kış severek giyebilirsiniz.

7)Spor Giyim

spor giyim
Bu kış spor giyimde bir devrim aslında. Spor giyim de zarif parçalar ile salaş parçalar kombinleniyor. Fırfırlı şifon eteklerle, bomber ceketler zarif tasarımlarla buluşuyor. Ayrıca çok şık kıyafetlerinizi spor ayakkabılar ile kombinlemenizde de bir sakınca yok. Hatta çok trend bir duruş yakalamış olursunuz.

8)Kadife Modası

kadife kıyafet
Bu yılın en gözde kumaşlarından biri de kadifeler. Kadife kumaşlar 70’lerde ve 80’lerde çok modaydı ve şimdi yeniden moda durumda. Eski sandıklardan kadife kumaşları çıkarıp dikimleri yaptırabilirsiniz. Kadifeden elbiseler ise en trend parçalar.

9)Yama, Rozet Modası

arma rozetli pantolon
90’ların modası olan yamalar ve rozetler bu yıl çok moda durumda. Özellikle pantolonlarda ve ceketlerde yamalar ve rozetler kıyafeti baştan yaratıyor. Sevdiğiniz grupların, çizgi filmlerin veya herhangi bir şeyin yamasını veya rozetini pantolonunuza veya ceketinize diktirebilirsiniz.

10)Parlak Ayakkabılar

parlak bot
2016 kış modasında parlak modasının olduğunu kıyafetler için söylemiştik. Aynı şekilde parlak modası ayakkabılarda da geçerli. Parlak bootieler, çizmeler, ugg’lar, spor ayakkabılar, topuklu ayakkabılar. Ayrıca tabanları yüksek ayakkabılar yine bu kış gözde durumda.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir