2016 Yılbaşı Elbise Modelleri

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte her kadının derdi aynı aslında. Gideceğiniz yere uygun kıyafet arayışı değil mi? Öncelikle gideceğiniz yer şık bir yer mi yoksa daha salaş bir mekan mı onu bilmeniz gerekli. Çünkü çok şık bir yer değilse topuklu ayakkabı ve mini, şık elbiseleri tercih etmeniz gerekmeyecektir. Salaş bir mekan için abartılı kıyafetlere gerek yoktur. Kendinizi rahat hissettiğiniz kıyafetleri giyerek de gidebilirsiniz. Yemekli bir yılbaşı gecesi ve sonrasında eğlenceyle geçecek bir organizasyon ise tam tersi şekilde topuklu ayakkabılarınız ve mini, abartılı elbiselerinizi giyebilirsiniz. Hatta ve hatta çok abartılı olmayacak şekilde mini abiye elbiseler bile seçebilirsiniz. Eğer yere karar verediysek ve giyeceğimiz kıyafetin tarzını seçtiysek gelelim birkaç ipucu ve kıyafet önerilerine.

Yılbaşının rengi sizlerinde bildiği gibi kırmızıdır. Kırmızı renginin en yakıştığı gecelerden biridir yılbaşı gecesi. Bu nedenle kırmızı rengini tercih edebilirsiniz. Kırmızı mini elbiseler, kırmızı günlük elbiseler veya diğer elbise modellerini yılbaşı elbise modeli olarak seçebilirsiniz. Bunun dışında kırmızıyı sevmiyorum diyenler için her renkte kıyafet olabilir. Ama size kırmızı çok yakışıyor.

Yılbaşında genelde dışarıda geçirenler için bol oynamalı, eğlenmeli bir gece geçer. Fazlaca terlenir. Bu nedenle saçlarınızı sıkı bir şekilde topuz veya at kuyruğu yapabilirsiniz. Ayrıca makyaj konusunda da abartıdan uzak durmalısınız. Far kullanmaktan kaçının. Terlediğinizde akmayacak bir makyaj yapmalısınız.

Uzun elbiseler yılbaşı konseptine çok uygun elbiseler değildir. Bu nedenle mini elbiseleri veya ara boy elbiseleri tercih edebilirsiniz. Gideceğiniz yerin sıcaklığına göre de üzerinize bir şal alabilirsiniz. Ayrıca gideceğiniz yerin sıcaklığına uygun olarak uzun kollu veya askılı kıyafetler tercih ederken dikkat edin. Genelde dış mekanlar kalabalıktan ve hareketlilikten çok sıcak olacaktır. Bu nedenle askılı kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Aşağıya sizin için birkaç kıyafet seçtim. Beğeneceğinizi ve kafanızda nasıl bir kıyafet giyeceğim fikrinin oluşacağını düşünüyorum. İyi alışverişler dilerim hanımlar 🙂

2016-hem-şık-hem-spor-yılbaşı-elbisesi
2016 Hem şık hem spor mini, kırmızı yılbaşı elbisesi
çok-moda-yılbaşı-elbise-modelleri
Siyah kolları dantel yılbaşı elbisesi
uzun-kollu-yılbaşı-elbisesi
Uzun kollu mini kırmızı yılbaşı elbisesi
çok-şık-kadife-yılbaşı-elbise-modelleri
Çok şık kadife yılbaşı elbisesi
mini-yılbaşı-elbisesi
Mini bordo belden kemerli salaş yılbaşı elbisesi
spor-yılbaşı-elbisesi
Salaş yılbaşı elbisesi desenli
şık-kırmızı-yılbaşı-elbisesi
Çok şık kırmızı yılbaşı elbisesi
yılbaşı-elbise-modelleri
Siyah transparan kollu yılbaşı elbisesi
yılbaşı-için-tulum
Kırmızı yılbaşı için tulum
süper-mini-yılbaşı-elbisesi
Süper mini pudra yılbaşı elbisesi salaş
yılbaşı-elbisesi-siyah
Siyah yılbaşı elbisesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir