2017 Bayan Güneş Gözlük Modelleri

Yaz günlerinin gelmesiyle birlikte güneş gözlükleri de hem gözleri korumak için hem de aksesuar olarak açığa çıkmış durumda. Kendi tarzını ve trendini barındıran birbirinden farklı ve şık tasarımlarıyla 2017 bayan güneş gözlük modelleri raflarda yerini almış durumda.

Neden Güneş Gözlüğü Takmalıyız?

Güneş ışınlarının ultraviyole ışınlarından gözlerimizi korumak için güneş gözlüğü kesinlikle takılmalıdır. Ancak çoğu zaman halk arasında yapılan büyük yanlış olarak, sahte ve kalitesiz güneş gözlükleri tercih edilmektedir. Sahte güneş gözlüğü yani herhangi bir UV(ultraviyole) filtreleyici özelliği olmayan güneş gözlüklerinin tercih edilmesi aksine gözlere daha fazla zarar verebilmektedir. Bu yüzden kaliteli ve güneş ışınlarından gözlerimizi koruyucu gerçek gözlükler tercih etmeliyiz.

2017 Moda Güneş Gözlük Modelleri

Bu içeriğimizde bayanlar için birbirinden şık, kaliteli ve kıyafetleri ile uyum sağlayacak gözlük modellerini derledik. 2017’nin en moda güneş gözlük modellerinden biri çift camlı gözlükler. Üst üste takılmış camları varmış gibi duran bu güneş gözlükleri pek çok kişinin bu yıl ilk tercih ettikleri arasında.

2017 bayan güneş gözlük modellerinde çift camlı görünümün yanı sıra, gözlükteki renklerde trend durumda. Pastel renklerin hakim olduğu gözlükler bu yılın modalarından. Özellikle pudra pembesi ve soluk gri tonlarının hakim olduğu gözlük modelleri, bayanlar tarafından fazlaca rağbet görüyor.

Birbirinden eşsiz ve trend olan 2017 bayan güneş gözlük modellerini görselleriyle beraber siz hanımlar için hazırladık. Aşağıdaki görselleri inceleyerek, siz de hemen kendi yüz tipinize en uyumlu olacak ve şık duracağınızı düşündüğünüz güneş gözlüğünü satın alabilirsiniz.

2017 trend güneş gözlük modelleri

2017 çift camlı bayan gözlük modelleri
2017 güneş bayan en moda gözlük modelleri
2017 yuvarlak güneş gözlük modelleri
2017 klasik güneş gözlük modelleri
2017 bayan retro güneş gözlük modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir