2017 Adil Işık Abiye Modelleri

2017 Adil Işık abiye modelleri yine çok çeşitli modellerle mağazalarda ve internet mağazalarında bulunmakta. Adil Işık abiye elbise modelleri içinde her yaştan kadın kendine uygun elbiseyi bulabilir. 2017 abiye elbise modelleri arasında koyu renkler göz önünde. Özellikle orta yaş grubundaki kadınların çok severek giyeceği elbiseler bulunmaktadır. 2017 modasına uygun birçok elbiseyi bulabilirsiniz.

2017 Adil Işık abiye modelleri içerisinde en çok dantel garnili elbiseler bulunmaktadır. Kışa veya sonbahara uygun elbise modelleri genelde kayık yaka, yarım kol veya uzun kol veya askılı olarak müşterilerin beğenisine sunulmuştur. 2017 modasında kayık yaka elbiseler ve dantel detayları çok büyük ses getireceği için Adl bu modayı es geçmemiştir ve çoğu elbisesini bu detaylarda çıkarmıştır. Özellikle Cengiz Abazoğlu’nun elbiseleri arasından özel tasarım elbiseleri tercih etmenizi öneririz. Eşi ve benzerini çok nadir göreceğiniz bu elbiselerle gittiğiniz her yerde gözler sizde olabilir. Ayrıca çoğu elbisenin siyah rengi bulunduğu için kombinleme de güçlük çekiyorsanız kolay tercih yapabilirsiniz. Aldığınız siyah elbiseyi siyah ayakkabı ve küçük bir çanta ile kombinleyebilirsiniz. Abiye elbiseler kış aylarında bulunması ve beğenilmesi çok daha zorbir hale geldiği için kadınların işi güçleşmektedir. Adl bu işi kolaylaştırmıştır ve abiye reyonunda birbirinden çeşitli ve renkli, herkesin beğenebileceği elbiseleri üretmiştir.

2017 kışlık abiye modasında çok canlı renklerden ziyade koyu renkler çok daha trend. Bu nedenle tercihlerinizi siyah, lacivert ve griden yana kullanabilirsiniz ve kombinleme kolaylığını yaşayabilirsiniz. Ayrıca süet, kadife modeller de bu yıl çok moda. Modellerde ise kayık yakalar, dantel detaylar ve diz altında biten etekler çok moda. Tercihinizi bunlardan yana kullanırsanız şık olmanıza engel yok demektir. Eğer bu ara abiye elbise arıyor ve istediğiniz modeli bulamıyorsanız Adil Işık abiye bölümüne bakmanızı öneririz. İyi alışverişler hanımlar 🙂

 

dantel_garnili_elbise_86526_370
Kadife dantel garnili elbise
dantel-detaylı-adl-elbise
Dantel detaylı siyah tulum
eteği-dantelli-elbise-adl
Eteği dantelli elbise
kayık-yaka-kadife-adl-elbise
Kayık yaka kadife ve diz altı elbise
pileli-iki-renkli-elbise
Pileli iki renk elbise
püsküllü-adl-elbise
Püsküllü elbise
sıfır-yaka-adl-elbise
Sıfır yaka Adl elbise
siyah-dantel-garnili-elbise-adl
Kolalr dantelli siyah elbise
tüllü-tulum-adl
Tül detaylı Adl tulum
uzun-kollu-kareli-adl-elbise
Uzun kollu kareli elbise
V-yaka-tulum-adl
V yaka tulum Adl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir