2016 Yaz Ayakkabı Modelleri

Her yıl olduğu gibi 2016’da da birbirinden yeni ve şık yaz ayakkabı modelleri raflarda yerlerini almaya başladı. Yazın gelmeye başlamasıyla birlikte herkesin sokaklarda, tatilde neredeyse her yerde kullanabileceği birbirinden güzel ayakkabı modelleri, alıcılarıyla buluşmaya başladı bile.

Modanın altın kurallarından biri olan değişim, 2016’da da artçılarını göstermeye başladı. Yazları en çok tercih edilen ayakkabıların başını sandaletler çekiyor. 2016 yaz ayakkabı modelleri konusunda en yeni değişim, bohem tarzdaki gladyatör sandaletler. Daha çok havuz başında veya plajda tercih edilebilecek cinsten olan gladyatör sandaletler, şimdiden rağbet görmeye başladı bile. Bunun dışında birbirinden yeni modelleri ile platform ayakkabılar, bantlı düz ayakkabılar ve slayt terlik tipi ayakkabılar en fazla ilgiyi görecekler arasında.

2016 moda argümanlarıyla donatılmış, hazırlanmış birbirinden şık ve güzel 2016 yaz ayakkabı modelleri foto galeri listemizi inceleyebilirsiniz. İster retro ister bohem isterseniz de daha klasik kısacası her türlü modeli bulabileceğiniz yaz ayakkabı modelleri, sizleri bekliyor. Tarzınıza uyacak yazlık ayakkabı modelini hemen şimdi seçebilir, bu yaza daha hoş ve estetik girebilirsiniz.

Sizler için derlediğimiz 2016 yaz ayakkabı modelleri başlıklı galeri listemizi aşağıdan inceleyebilir, beğendiğiniz ayakkabı modelini istediğiniz markanın mağazasından hemen satın alabilirsiniz.

Yazlık Sandalet Modelleri 2016
Yazlık Sandalet Modelleri 2016
Son Moda Sandalet Modelleri
Son Moda Sandalet Modelleri
2016 Sandalet Modelleri
2016 Sandalet Modelleri
Yaz Ayakkabı Modelleri
Yaz Ayakkabı Modelleri
Topuklu Yaz Ayakkabı Modelleri
Topuklu Yaz Ayakkabı Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir