2016 Kot Şort Modelleri

Kot şort modelleri hem kadınların hemde erkeklerin yaz aylarında en çok tercih ettikleri sokak kıyafeteridir. Yaz sıcaklarında uzun kot pantolonlar yerine en çok tercih edilen kıyafetler kot şortlardır. Elbiselerden daha rahat olan kot şortlar çok çeşitli modellerde ve renklerde olabilir. Renkli kot şort modelleri daha az tercih edilmesine rağmen daha şık kombinlenebilmektedir.

Kot şort modelleri
ni hemen hemen tüm markalarda ve çarşıda rahatça bulabilirsiniz. 2016 modasıyla beraber gelen yırtık kot modasından kot şortlarda nasibini almıştır. Yırtık kot şort modelleri bu yılın trendleri arasında. Ayrıca bu kot şortları kombinlemek oldukça kolay. Üzerine ister basic bir tişört, isterseniz göbeği açık bir bluz veya askılı bir atlet giyerek sokak modası yaratabilirsiniz. Şık bir kombin yapmak isterseniz de en kısa olan kot şortları tercih edebilir ve üzerine bu yıl moda olan şile bezi bluzları kombinleyerek yazın en şık kadını siz olabilirsiniz. Ayrıca ben salaş severim diyorsanız da kot şortunuzun üzerine uzun salaş bir atlet giyerek trend bir duruş yakalayabilirsiniz. 2015 modasıyla başlayıp halen devam eden bir kot şort modası da cepleri dışa çıkık olan mini kot şortlar. Bu kot şortlar hala en çok tercih edilen modeller arasında. Sadece mini kot şortlar moda değil. Bu yıl uzun olan diz üstü ve dizlerde olan skinny kot şortlar da çok moda. Seçiminizi bunlardan yana da kullanabilirsiniz. Ayrıca kilolu bayanlar bu daha uzun olan kot şortları tercih ederse çok daha şık ve trend bir duruş yakalarlar. Basenleri olan bayanlar ise bol şortları tercih edebilirler. Daha şık bir duruş yakalamış olurlar.

Erkeklerde kot şort modası yaz aylarının gelmesi ile başlar. Yırtık şortlardan tutun da renklilere kadar her çeşitte şort giyilebilir. Özellikle 2016 modasında renkli şortlar oldukça moda. Erkeklerin rahatça kombinleyebildiği bu şortlar şık da duruyor. Ayrıca bu yaz moda olan yeni bir trend ise skinny tarz da olan erkekler için tam diz kapaklarında biten kot şortlar. Bu yaz bu tarzı oldukça sık göreceğini. Fakat size bir tavsiye olarak beyler moda diye bu tarz da giyinmeyin. Vücut ölçülerinizi dikkate alarak giynmelisiniz. İyi alışverişler dileriz.

 

 

bayan-kot-şort-modelleri
Mini Kot Şort Modelleri
beli-kemerli-kot-şort-modelleri
Beli Kemerli Kot Şort Modelleri
beyaz-kot-şort-modelleri
Beyaz Kot Şort Modelleri
dantel-detaylı-kot-şort
Dantel Detaylı Kot Şort Modelleri
erkek-açık-renk-kot-şort-modelleri
Erkek Açık Renkli Kot Şort Modelleri
erkek-kot-şort-modelleri
Erkek Kot Şort Modelleri
uçları-püsküllü-kot-şort
Uçları Püsküllü Kot Şort
yırtık-mini-kot-şort
Kısa Yırtık Kot Şort Modelleri
yırtık-yeşil-detaylı-kot-şort-modelleri
Yırtık Yeşil Detaylı Erkek Kot Şort
zımbalı-kot-şort
Zımbalı Mini Kot Şort

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir